Kontakt: e-mail: office@taboosport.com, phone: +381 (0) 63304591     Bookmark and Share

"Pre-Game" magnetne table za košarkaške sudije

Ko je osmislio magnetnu tablu

Gospodin Alan Richardson

Magnetna tabla je napravljena na zahtev i prema zamisli g-dina Alana Richardsona.
Sreli smo se na kampu za međunarodne košarkaške sudije na Kopaoniku 2003. godine. Zanimalo ga je da li Taboosport moze da izradi tablu koja će, kako se kasnije pokazalo, da bude vrlo koristan alat sudijama u pripremi utakmice.
Za nas je to bio izazov, ali i veliko zadovoljstvo da sarađujemo sa g-dinom Alanom Richardsonom. Od tada naše table koriste mnoge internacionalne sudije na Evropskom kontinentu.

 

 

Cena i način plaćanja

Cena personalizovane magnetne table iznosi 20 eura + PTT troškovi u dinarskoj protivvrednosti prema zvaničnom kursu NBS.
Cena TABOOSPORT magnetne table iznosi 15 eura + PTT troškovi
u dinarskoj protivvrednosti prema zvaničnom kursu NBS.

Način plaćanja: Bezgotovinsko
Rok plaćanja: Avansno
Rok isproruke jednog seta: 7 - 10 dana.

* Za porudžbinu više komada odobravamo količinski rabat do 20%.

 

Galerija slika

Magnetna tabla

Karakteristike

Magnetna tabla je osmišljena kao praktični pribor za pripremu košarkaških sudija pre same utakmice. Koristeći ovu tablu, košarkaške sudije se dogovaraju o podeli odgovrnosti u prednjem polju ekipe u odnosu na položaj i kretanje lopte, a prema najnovijoj FIBA mehanici suđenja za dvojicu lii trojice sudija.

Table su napravljene od 6 slojeva materijala. PVC materijala debljine od 2-5mm, magnetne ploče debljine 0,5-0,8mm, foljije sa ilustracijom terena (obostrano) i specijalne zaštitne folije (obostrano) tako da po ovoj tabli možei da se crta flomasterom koristeci je kao "white board". Na tablama se nalaze 4 magneta (tablete) na kojima je ilustracija sa oznakama lopte, R, U1 i U2 (opciono T, L, C).

Dizajn table je prilagodljiv i radi se prema želji naručioca: boje, crtež terena, ime i prezime sudije, grb/logo nacionalne federacije ili sudijskog udruženja...

Dimenzije table: 200x140mm

 

Torba za magnetnu tablu

Torba je napravljena od eko kože i idealna je za magnetnu tablu. Na torbi je moguće odštampati logo/grb organizacije u jednoj ili više boja u zavisnosti od potrebe naručioca.
Torba se naručuje posebno.

Dimenzije table: 225x155mm
Pojedinačna cena: 2 eura
Cena štampe: 0,5 - 1 eura

 

Reference

FIBA Europe, Can Do International camp - Engleska, Euroleague, Nemačka nacionalna federacija, Hrvatska nacionalna federacija, Norveška nacionalna federacija,
JS-Sport - Norveška, Comite Alaves de Arbitros de
Baloncesto i pojedinačno za mnoge košarkaške sudije
širom Srbije i Crne Gore.

 

 

images
Važna napomena: Magnetna tabla je zaštićena prema Zakonu o zaštiti intelektualne svojine Republike Srbije.